Recent News

Write your custom message here

teMan2 Ku..^^

.

Jangan Lupa Tinggal Kumen ya~! Sayang Ampa..:) Selamat Datang ke Blog L'ARC EN CIEL DE MA VIE.Sila Tinggalkan link di Bahagian LINK EXCHANGE bagi tujuan blogwalking

Saturday, June 18, 2011

BLOG WALKING BESAR-BESARAN

Assalamualaikum!

hye sumenya,pe kabo rini??miko bawu nak stat update blog miko.kalo ni miko ase tertarik lak nak sertai satu segmen ni hah...kalo korang nak taw lbih lanjut..sila klik kat banner tu hah



actually kan..miko suka join segmen orang ...hehehe...blog miko ni cam yang korang boley nmpk mikobyk cite kan sal pengalaman miko n all bout me.Kekadang miko ada gak selitkan berita atau fakta yang miko ase cam menarik utk dikongsi...kalo korang xcaye,sila selongkar entry-entry dlm blog miko ni ye..hehehe..nak taw knapa nama  L'ARC EN CIEL DE MA VIE ??sebabnya miko suka wat kelainan hehe...miko nak smpaikan dr nama blog miko tu yang entry dlm blog miko ni kira pelbagai.Perkara apa yang terjadi di sekeliling miko,miko akan cuba kongsikan bersama2 korang..yela kan,sharing is caring  kan??hehehe..okeh la kengkwan..korang join ye segmen ni..support blogger..yeah!

kat sini miko nak tag  


korang yang lain tu...join skali ye..:)

9 111 kumen miko!:

Pojiekyra said...

kalo jalan2 ta pew kan :D

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

hehhee..xpe la kak..:)

ZIPPO MILLER said...

zippo dah update List member2 baru join...jpm kite terjah diorg k :)

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

Aina said...

Kak Aina datang dr blog zippo. Salam kenal. Selalu-selalulah datang rumah akak yer.

Zyash said...

Salam perkenalan... Dari segmen BLOG WALKING BESAR-BESARAN Zippo ne!! Zyash follow yer.

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

Selamat berkenalan dalam dunia blog. Sebagai tanda apresiasi untuk Zippo - saya follow blog ini.

Jika sudi, meh jemput ke blog saya.
BANGKU KOSONG

Mungkin ada yang boleh dimanfaatkan. Terima kasih.

linda a.k.a ibusumaiyah said...

assalamualaikum...
giliran akak plan pepegi ni datang umah sini...hhehee


selamat berblog..:)

sobri yaacob said...

he..he..slmat bknalan :)
dtg dri sgnmnt zippo :

blackroses said...

salam perkenalan dari saya..dari blog zippo...




http://roziana81.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html